• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Bakoven Dubbele glass Vrijstaand Steinmeijergermany

Magnetons en ovens
€ 169.99169.99
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.510
lees meer
Bakoven Dubbele glass Vrijstaand Steinmeijergermany
unknown

Bakken, grillen, toasten en zelfs ontdooien Stel de temperatuur zelf in tussen de 100 en 330 graden of gebruik één van de zes warmtestanden. De timer kun je instellen tot 90 minuten en geeft een signaal als de oven klaar is. Dankzij het dubbele glass in het deurtje blijft de warmte goed bewaard.

- Inhoud: 50 liter
- 4 warmtestanden
- Convectiefeature
- 1 grillrooster
- 1 bakplaat
-1 rond pizza tray
- Temperatuur instelbaar 100-330 graden
- Instelbare timer met signaal 90 minuten
- Boven en onder verwarmingselementen
- Deur voorzien van dubbel glas
- Vermogen: 1600 Watt
-
Koekjes · Muffins · Pancakes · Schuimpjes · Taart

Heb jij je altijd al afgevraagd wat nu eigenlijk het verschil is en wat beter werkt? In dit artikel leg ik je dat uit. Dat niet alleen trouwens, ik vertel ook hoe je recepten kunt aanpassen op het soort oven en welke oven (naar mijn mening) het best is voor bakken.
Bij een conventionele oven komt de warmte van boven en beneden. Minder bruikbaar op meerdere niveaus gelijk te bakken, want de warmte wordt tegengehouden door een plaat of bakvorm. Wat wel weer fijn is, is dat je de temperatuur plaatselijk kan regelen. Wil je dat de onderkant warmer is dan de bovenkant, plaats het rooster of de bakplaat dan iets onder het midden.
Voor welke oven het recept ook is geschreven, je kunt prima een andere oven gebruiken om het baksel te maken. Eigenlijk hoef je alleen maar rekening te houden met de temperatuur, deze moet even aangepast worden.
Van boven- en onderwarmte naar verlaag je de temperatuur met 20%. Een temperatuur van 180 graden wordt dus 144 graden bij hetelucht. Nu zul je de meeste ovens niet zo nauwkeurig kunnen afstellen, ik zou hem in dit geval op 150 graden zetten.Heb jij je altijd al afgevraagd wat nu eigenlijk het verschil is en wat beter werkt? In dit artikel leg ik je dat uit. Dat niet alleen trouwens, ik vertel ook hoe je recepten kunt aanpassen op het soort oven en welke oven (naar mijn mening) het best is voor bakken.
Bij een conventionele oven komt de warmte van boven en beneden. Minder bruikbaar op meerdere niveaus gelijk te bakken, want de warmte wordt tegengehouden door een plaat of bakvorm. Wat wel weer fijn is, is dat je de temperatuur plaatselijk kan regelen. Wil je dat de onderkant warmer is dan de bovenkant, plaats het rooster of de bakplaat dan iets onder het midden.
Voor welke oven het recept ook is geschreven, je kunt prima een andere oven gebruiken om het baksel te maken. Eigenlijk hoef je alleen maar rekening te houden met de temperatuur, deze moet even aangepast worden.
Van boven- en onderwarmte naar verlaag je de temperatuur met 20%. Een temperatuur van 180 graden wordt dus 144 graden bij hetelucht. Nu zul je de meeste ovens niet zo nauwkeurig kunnen afstellen, ik zou hem in dit geval op 150 graden zetten.
Inhoud :binnenkant breed 45cmx22 hoogte.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box